Papier

Poster van museumkwaliteit gemaakt van dik en duurzaam mat papier.
- 250 g/m² gesatineerd papier
- Verzonden in een stevige verpakking die de poster beschermt

Bij een papieren poster wordt geen lijst of ophangsysteem geleverd.

 

papier

Canvas

Kunst op canvas van Art of Asia wordt geprint op canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt opgespannen over een houten frame. Het doek wordt geleverd met een ophangsysteem.

canvas bestellen

Dibond

Uw kunst gedrukt op dibond ziet er geweldig uit. Kleuren zijn zeer verzadigd, zelfs in grote monochrome gebieden. De print is mat en verblindingsvrij. Deze stevige, weerbestendige materiaalsoort bestaat uit twee lichtgewicht aluminium toplagen met daartussen een harde kunststof kern. Dibond is voor gebruik binnen en buiten en wordt geleverd met een ophangsysteem

 

dibond

Geborsteld Aluminium

3 mm Dibond® brushed aluminium is een stevige, weerbestendige materiaalsoort welke bestaat uit twee lichtgewicht aluminium toplagen met daartussen een harde kunststof kern. De toplaag heeft een geborstelde structuur met een antraciet glanzende uitstraling (RVS-look), ook wel brushed genoemd. Deze structuur blijft zichtbaar ná het printen en geeft de print daarmee een creatieve uitstraling. Aluminium is voor gebruik binnen en buiten en wordt geleverd met een ophangsysteem.

 

geborsteld aluminium

Plexiglas (acrylaat)

Acrylaat is lichter en stootvaster dan glas. Daarnaast verkleurt en verweert acrylaat amper. 

Houd je van chique en wil je een luxe sfeer in huis creëren? Kies dan voor een werk op het materiaal plexiglas. Prints met prachtige kleuren, diepte en museumkwaliteit. Wordt geleverd met een ophangsysteem.

Let op: Op plexiglas zit een laag beschermfolie (aan de kant van de afbeelding). Deze dien je nog te verwijderen.

 plexiglas

Akoestisch paneel

 

De AcousticPro® panelen absorberen en isoleren geluidsgolven. Bij de panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd.

Akoestisch paneel met print

Akoestisch paneel

Gallery print

De gallery print is een luxe materiaal dat bestaat uit een zeer hoogwaardige print op Fuji Crystal DPII papier. Het papier wordt geplexificeerd tussen 3 mm plexiglas en 3 mm Dibond. Het geheel wordt geleverd met een gemonteerd ophangsysteem aan de achterzijde.Zoals de naam al zegt vind je dergelijke prints doorgaans in musea en galerieën. Met een gallery print haal je de allerhoogste kwaliteit in huis. Wordt geleverd met een ophangsysteem.

gallery print poster

 

Muurcirkel behang (Gekkotex)

Zelfklevend behang van Gekkotex. Dankzij de lage aanvangskleefkracht kan Gekkotex zeer eenvoudig gemonteerd en geherpositioneerd worden. Door het textielweefsel is Gekkotex scheur- & kreukvrij. Kan tot één jaar ná montage zonder lijmresten verwijderd worden.

Je krijgt een optimale hechting bij een vlakke ondergrond. Wanneer er verf op de muur zit, dan is het belangrijk dat deze verf geen coating/siliconen bevat.

Muurcirkel kraanvogels

Wandkleed*